Kies het cloud platform dat bij u past

Amazon Web Services (AWS) is naast Microsoft Azure een van de grootste publieke cloud platformen ter wereld. Wereldwijd zetten Airbnb, Netflix en IMDb de computing resources van het AWS platform in voor hun dienstverlening. Ook de Nederlandse zakelijke markt maakt volgens Amazon steeds meer gebruik van AWS.

Welk publieke cloud platform het beste bij uw organisatie en workloads past, komt uiteindelijk neer op de specifieke eisen die u stelt en hoe het platform voor de organisatie kan werken. Of dat nu een AWS, Microsoft Azure of een multiple cloud oplossing is. Met onze Secure Cloud Connect dienstverlening zorgen wij voor de meest directe en veilige weg ernaar toe.

Om u te helpen in het keuzeproces voor een cloud platform vindt u hier een beknopte vergelijking tussen Amazon AWS en Microsoft Azure.

Kies het cloud platform dat bij u past

Amazon Web Services (AWS) is naast Microsoft Azure een van de grootste publieke cloud platformen ter wereld.  

Met onze Secure Cloud Connect dienstverlening zorgen wij voor een privéverbinding vanaf de klantlocatie naar het AWS cloud platform via ons hoogwaardige glasvezelnetwerk

Om u te helpen in het keuzeproces voor een cloud platform vindt u hier een beknopte vergelijking tussen Amazon AWS en Microsoft Azure..

Download vergelijking 'Amazon Web Services of Microsoft Azure'

Over Eurofiber

Eurofiber Nederland is een snel groeiende leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en veilige datacenter bieden we bedrijven, overheden en non-profitorganisaties een toekomstvaste en open infrastructuur.

Ze hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. 

Waarom Eurofiber

  • Landelijk dekkend glasvezelnetwerk
  • Betrouwbare connectiviteit
  • Meest deskundige medewerkers
  • 100% groene energie
  • Snelste reparatietijden in de markt

Contact

Neem contact op
Bel mij terug
Inschrijven voor nieuwsbrief


2016 Alle rechten voorbehouden. Eurofiber